Tervetuloa agilityn Halli-SM-kilpailuihin 23.-24.3.2019!

 

Halli-SM_sagi_logo_2019

Vuoden 2019 agilityn hallisuomenmestaruuskilpailut järjestetään Vantaalla 23.-24.3.2019. Kilpailupaikkana toimii Agria Eläinvakuutus Areena, johon yleisöllä on vapaa pääsy.

Lauantaina kilpaillaan yksilökarsintaradat ja sunnuntaina kilpailut huipentuvat yksilö- ja joukkuemestaruuksiin.

Tapahtuman järjestää Suomen Agilityliitto.

Tervetuloa!


Yhteystiedot

Vastaavan koetoimitsijan tavoitat osoitteesta jonna.vayrynen(at)agilityliitto.fi


Mikä on agility halli-SM?

Agilityn Halli-SM-kilpailu yksilöissä ja joukkueissa järjestetään vuosittain mini-, medi- ja maksiluokissa. Halli-SM-kilpailu käydään agilityn ylimmässä luokassa. Kilpailu on virallinen, ja siinä noudatetaan muilta osin agilitysäännöstöä.

Halli-SM-yksilökilpailussa on kolme erillistä karsintarataa ja finaalirata. Karsintaradoista 2 on agilityrataa ja 1 hyppyrata. Finaali käydään agilityradalla, johon jokaisesta säkäluokasta pääsee 36 koirakkoa. Finaalipaikan saavat kultakin radalta 10 parasta koirakkoa ja loput paikat jaetaan koirakoiden kahden parhaan radan yhteispistemäärän perusteella. Finaaliradan tulos ja aika ratkaisevat Hallisuomenmestaruuden.

Halli-SM-joukkuekilpailun joukkueen koko on 3-4 suorittavaa koirakkoa ja 1 mahdollinen varakoirakko. Joukkuekilpailussa on kolme erillistä karsintarataa ja finaalirata. Finaaliradan tulos ratkaisee joukkuehallisuomenmestaruuden. Karsintaradoista 2 on agilityratoja ja 1 hyppyrata. Finaaliradalle pääsevät kustakin kokoluokasta karsintaratojen yhteistuloksen perusteella kymmenen vähiten joukkuepisteitä kerännyttä joukkueen kolmen koirakon mukaan. Finaalirata on yhdelle kentälle rakennettu viestirata, jossa kukin joukkueeseen kuuluva koirakko suorittaa määritetyn osion. Joukkueen tulokseksi tulee kaikkien joukkueeseen osallistuvien koirakoiden yhteistulos. Joukkueen aika lasketaan ensimmäisen osuuden suorittavan koirakon lähdöstä viimeisen osuuden suorittavan koirakon maaliin tuloon.

Halli-SM yksilöradoille osallistuvat koirakot kilpailevat automaattisesti myös paikasta Suomen European Open-joukkueessa.

 

Mainokset