sm_logo_340x340pxTervetuloa agilityn SM-kilpailuihin 16.—17.6.2018!

Agility SM 2018 – vuoden suurin kotimainen kilpailu!
Vuoden 2018 agilityn suomenmestaruuskilpailut järjestetään Vantaalla 16.—17.6.2018. Kilpailupaikkana toimii Myyrmäen urheilukenttä, jonne yleisöllä on vapaa pääsy.

Perjantaina on normaalit 3-luokkien kilpailut, lauantaina kilpaillaan joukkuemestaruuksista ja sunnuntaina kilpailut huipentuvat yksilömestaruuksiin. Tänä vuonna kilpaillaan ensimmäistä kertaa kaikissa viidessä kokoluokassa, joten seurattavaa riittää!

Tapahtuman järjestää Suomen Agilityliitto ja sen toteuttavat Helsingin Agility Urheilijat ry, Itä-Helsingin Agilityharrastajat ry ja Järvenpään Agilityurheilijat ry.

Turistikoirat ovat tervetulleita kilpailualueelle kunhan ne ovat rokotettu Suomen Kennelliiton rokotusohjeiden mukaisesti – varauduthan näyttämään rokotustodistuksen sisääntuloporteilla. Koirien tulee olla koko tapahtuman ajan kytkettynä ja omistajansa hallinnassa.

Agility SM 2018 on kesän kohokohta – tervetuloa seuraamaan Suomen suurinta agilityurheilutapahtumaa!


Yhteystiedot

Kilpailutoimikunnan tavoitat osoitteesta agilitysm2018[ät]gmail.com.


Mikä on agility SM?

Agilityn suomenmestaruuskilpailut on Suomen pääagilitytapahtuma, joka järjestetään vuosittain juhannusta edeltävänä viikonloppuna. Kilpailut järjestää Suomen Agilityliitto ja toteuttamisesta vastaa jäsenyhdistys tai -yhdistykset yhteistyössä.

SAGI on vastannut SM-kilpailujen toteuttajan hausta perustamisestaan lähtien ja toteuttavaa seuraa haetaan avoimella haulla 1,5–2 vuotta ennen tapahtumaa. SM-kilpailut järjestetään ulkokilpailuina hiekka-, nurmi- tai keinonurmialustalla.

Mainokset